Modern Line

O nama

Informacije o tvrtki Modern Line

Nudimo širok izbor prozora i vrata koji nisu samo elegantni, već su izdržljivi i otporni na sve vremenske izazove. Naša rješenja odgovaraju modernim arhitektonskim trendovima i nude prilagodljive opcije koje odgovaraju individualnim zahtjevima.

Ključne činjenice

• više od 30 godina poslovanja

• 4000 m2 proizvodnog pogona

• međunarodne reference na području Hrvatske, Norveške, Austrije, Slovenije, Njemačke, Italije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Nigerije.

Tradicija

Naše poduzetničko putovanje počelo je jednostavnom i dubokom vjerom: stvoriti tvrtku koji ne ide samo u korak s vremenom, već predstavlja vrijednosti u koje vjerujemo i koje živimo. Od skromnih početaka obitelji Lukanović, naše stoljetne obrtničke prošlosti u zidarskom i stolarskom obrtništvu, izrasli smo u dinamičnu snagu koja kombinira tradicionalne vrijednosti sa suvremenim pogledima na svijet.

 

Tvrtka je započela 1992. godine s tri zaposlenika, a danas je značajan regionalni proizvođač PVC i aluminijske stolarije koji osim u Hrvatskoj svoje proizvode plasira diljem Europe. Stekli smo dobru reputaciju u građevinskoj industriji gdje isporučujemo vrhunske proizvode prilagođene potrebama naših klijenata.

 

Ivica Lukanović, direktor

Modern Line Ivica Lukanović

Odgovornost prema okolišu

Ozbiljno shvaćamo svoju odgovornost prema okolišu. Naša predanost održivoj proizvodnoj praksi uključuje korištenje ekološki prihvatljivih proizvoda i procesa, kao i energetski učinkovitih proizvodnih metoda.

Partnerstva

Modern Line cijeni partnerstvo i suradnju s profesionalcima i dobavljačima u industriji. Poticanjem čvrstih odnosa osiguravamo pristup najnovijoj tehnologiji i materijalima, što nam omogućuje da smo konstantno na izvoru inovacija.VIŠE O EU PROJEKTU