Modern Line

Zdravstvene ustanove

Ukoliko možemo, pomažemo osobama da se bolje osjećaju

Zdravstvene ustanove stvaranju okruženje koje promiče iscjeljenje, udobnost i sigurnost za pacijente, zdravstvene radnike i posjetitelje. Ovo razumijevanje poslužilo je kao temelj našem pristupu radu.

 

Od početka usko surađujemo sa projektantima, bolničkim administratorima, i medicinskim osobljem, dobivajući dubok uvid u njihove zahtjeve i prioritete. Uzeli smo vrijeme da slušamo i razumijemo njihovu viziju, omogućujući nam da prilagodimo svoja rješenja njihovim specifičnim potrebama.

 

Posvećujemo pažnju na detalje, osiguravajući optimalnu energetsku učinkovitost, redukciju buke i moguće smanenje širenja infekcija. Integriramo vrhunske značajke kako bismo poboljšali privatnost pacijenata, udobnost i jednostavnost pristupa zdravstvenim radnicima.

 

Ono što nas uistinu pokreće tijekom takvih projekta je duboko razumijevanje uloge koja naši otvori imaju u procesu ozdravljenja. Bili smo duboko poniženi da znamo da će naši proizvodi pridonijeti stvaranju sigurnog i terapijskog okruženja za pacijente i zdravstvene radnike.

PharmaS Medical manufacture

Zdravstvene ustanove

Centar primarne zdravstvene zaštite Matulji

Zdravstvene ustanove

Lječilišno zdravstveni kompleks Strmac

Zdravstvene ustanove


VIŠE O EU PROJEKTU